Slide1_950x355 Slide2_950x355 Slide3_950x355 Slide4_950x355

Avenc de Can Pobla

Participants:Ricard Alsina, Dolors Boter, Manolo Cano, Joan Cullel, Josè Hidalgo, Jaume Juliá, Toni Robert, Rafael Solanas, Jordi Perera

Enllaç a la fitxa de l'avenc 

Fitxa tècnica:

2 cordes de 60m. (Vam muntar un circuit.) + 4 plaques

Instal·lem a la barana, a 1m, a la dreta trobem 2 spits, un parell de metres més i trobem el primer ressalt  amb  3 spits , (un està destruït), En aquest punt es deriven les dues cordes.

1) Segueix recte i a uns 25m a la paret de darrera trobem un spit on reinstal·lem, uns metes més avall n'hi un altre però també està fet malbé i de totes maneres amb l'anterior aquest ja no és necessari i s'arriba al final sense més fregaments.

2) Desprès del ressalt ens desviem totalment a la dreta i baixem uns pocs metres fins un bloc encastat on reinstal·lem en natural i baixem directe per la colada fins la base del pou.

Ens trobem com ja és habitual al bar del casal de cultura de Matadepera, saludem per últim cop al responsable del bar, plega de la feina perquè es jubila i ja és l'última setmana que hi serà, esperem tenir sort i que el nou encarregat ens tracti i gual de bé.

 

Un cadàver d'una serp.  Aquesta no l'hem pogut rescatar.

Comentaris

Enllaç permanent

Jo tot i que en vaig equipar, a ultima hora vaig decidir de no fer l`activitat, es de agrair la comprensiò de tot el grup, espero una propera cavitat per estar amb vosaltres.

Afegeix un nou comentari

Aquest comentari no es publicarà automàticament si no que quedarà pendent d'aprovació, el motiu son els robots que publiquen "SPAM"
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Totes les fotografies son de lliure disposició, tot i que agrairíem que esmentéssiu la seva procedència.
Si necessiteu alguna fotografia amb més qualitat, la podeu demanar utilitzant el formulari de "comentaris".

Totes les imatges de mapes que utilitzem, son del web del Servei Cartogràfic i Geològic de Catalunya. 

Diseny basat en els treballs de Danetsoft / Danang Probo Sayekti / Maksimer