Afegeix un nou comentari

Enllaç permanent

Res tenen a veure le mines de Can Xirot amb les coves d'en Cimany, ja que diverses referències escrites sempre les han ciutat a la part Nord del parc Güell, la que mira a Collserola. Actualment encara és conserva una part d'ella però mig tapada per un gran bloc de roca. La seva situació és UTM ETRS89: 429150 - 4585291, la cova va estar en part modificada degut a l'extracció de mineral, actualment és plena de deixalles.  Hi ha qui la situa en el Camí de Casa Mora, en una antiga pedrera de la que no hi queda testimoni, però aquest lloc queda bastant allunyat del que és el Parc Güell on sempre l'han situat, per sobre de la caseta de Can Xirot, que estava situada més al NW de la masia. Jo els anys 50s anava a l'escola al Parc Güell, i era un entreteniment a la sortida de l'escola ficar-se per totes aquestes mines i coves, la cova de Mena que hi havia al turó de les Tres Creus la van tapiar el 1960, els veïns de la Salud fa anys que li reclamen a l'ajuntament que les obri i condicioni, però el regidor super ecologista de pandereta Eloi Badia ni punyeter cas.   Cova d'en Cimany
Aquest comentari no es publicarà automàticament si no que quedarà pendent d'aprovació, el motiu son els robots que publiquen "SPAM"
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Modificació del tema "Danland" basat en els treballs de Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspirats per Maksimer