Afegeix un nou comentari

Enllaç permanent

Jo a aquesta última que citeu com a Coves d'en Cimany hi he entrat i pensava que formava part del complex de les mines d'en Xirot. Pel que m'havien explicat les mines antigament eren molt més extenses del que en queda ara. La de les Coves d'en Cimany s'acaba en uns 10 - 15 metres i com bé dieu està plena de deixalles i fins i tot hi vaig trobar un gat que em mirava enmig de la foscor des d'una esquerda. El bloc abans tapava molt més el forat d'entrada però el vam moure amb un gat de cotxe i va deixar el pas just. Aventures juvenils d'un altre que viu per la zona. Si segueix el confinament també podeu visitar les mines de ferro del turó de roquetes. Hi ha una que fa uns 100 metres a tocar la carretera alta de roquetes. A collserola també hi ha un túnel visitable d'un quilòmetre més o menys que recull les aigües pluvials del cementiri i les acaba abocant a un torrent, per donar idees. Salut i espele...encara que sigui urbana!  
Aquest comentari no es publicarà automàticament si no que quedarà pendent d'aprovació, el motiu son els robots que publiquen "SPAM"
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Modificació del tema "Danland" basat en els treballs de Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspirats per Maksimer