Avenc d'en Gori

Aquest dijous hi érem:  Dolors Boter, José Hidalgo, Jaume Julià, Mari Angels, Mari Oliveras, Toni Robert, Francesc Romero, Rafel Solanas, Jordi Trujillo, la Duna i Jordi Perera.

Visites anteriors a aquest avenc.
https://espeleobloc.blogspot.com.es/2011/05/avenc-den-gori.html

Avenc d' en Gori a l'Espeleoíndex 

Aprofitant que les autoritats compeptents han tingut a bé d'autoritzar les reunions d'amics per prendre unes cerveses, un grup dels habituals del Espeleodijous ens vam trobar a prop d'Olesa de Bonesvalls.

L'indret escollit era a vora de l'avenc d'en Gori, ja que d'aquesta manera podríem reviure amb nostàlgia les nostres aventures espeleològiques

Desgraciadament ens va caure una llauna de cervesa a l'interior de l'avenc.

Aquesta deixalla podia afectar negativament l'ecosistema de la cavitat, potser fins-i-tot perjudicar la fauna troglodita.
La nostra deixadesa era un atemptat ecològic i sens dubte, calia posar-hi remei.

Molt benaventurosament i per casualitat, alguns de nosaltres portàvem l'equip d'espele. Ja que fèiem una trobada per recordar les antigues aventures, també volíem notar la sensació de la motxilla a l'esquena.
Això ens va permetre de baixar a l'avenc, i recuperar la contaminant llauna de cervesa.
Finalment vam trobar i recuperar la maleïda llauna, al fons del primer pou, just on els populars "Dalton" havien fet una ingent desobstrucció que fa arribar l'avenc per uns estrets conductes fins a -60m.


Vam aprofitar per passar el primer pas estret i mesurar l'oxigen, però no vam anar més enllà perquè ja havíem recuperat la llauna i no és tractava pas de fer espele.
Ens vam trobar una petita serp  un vidriol. i quasi podem assegurar que no va tenir temps de tastar la cervesa ni d'entrar en contacte amb la llauna, de fet, l'animaló, no feia mala cara.
Amb el material contaminant recuperat, la nostra llauna i una pila que també vam collir, ja vam anar sortint cap a l'exterior, Satisfets, això si d' haver arranjat la nostra cagada i haver contribuït a salvar el planeta de la contaminació.

Etiquetes:

Comentaris

Està clar que us vau veure obligats a fer espeleo... Salutacions des de Girona, quan pugueu venir per aquí a veure si m'hi puc afegir.
Enllaç permanent

Crec que no es una serp, es un llargandaix. Es tracta d'un llangardaix sense potes que sovint es confon amb una serp, en català vidriol, serp de vidre, llisona, lliseta....  

Afegeix un nou comentari

Aquest comentari no es publicarà automàticament si no que quedarà pendent d'aprovació, el motiu son els robots que publiquen "SPAM"
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Totes les fotografies son de lliure disposició, tot i que agrairíem que esmentéssiu la seva procedència.
Si necessiteu alguna fotografia amb més qualitat, la podeu demanar utilitzant el formulari de "comentaris".

Totes les imatges de mapes que utilitzem, son del web del Servei Cartogràfic i Geològic de Catalunya. 

Modificació del tema "Danland" basat en els treballs de Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspirats per Maksimer