Slide1_950x355 Slide2_950x355 Slide3_950x355 Slide4_950x355

Avenc de la Falconera

Una minsa representació del grup, tot i així vam ser cinc: Dolors Boter, Manolo Cano, Toni Robert, Rafael Solanas i Jordi Perera

Aquest dijous teníem previst tornar a l'avenc del Daví, però la previsió meteorològica ens aconsellà canviar l'objectiu, i menys mal que ho vam fer perquè encara no tenim desenvolupades les nostres capacitats amfíbies

Fitxa de la cavitat UTM ETR89 x 416479 y 4614212 z 807 

Fitxa tècnica: Hi ha poc a explicar. És un pou de 28 mts, amb una placa i tres mosquetons ho vam enllestir. És d'aquests pobres avencs on la gent hi va a provar els trepants; a la boca pots triar entre pitons, spits, parabolts i químics, a mida que baixes ja només hi ha els spits de tota la vida, es veu que els trepants només funcionen a l'exterior.

L'excursió.

Hem hagut de canviar el lloc d'esmorzar, el bar del Casal de Cultura de Matadepera segueix tancat, ara tenim un altre local a prova :-D
Després de l'esmorzar fem cap a l'avenc, el temps va aguantant. Ens canviem al costat dels cotxes i emprenem la feixuga aproximació carregats amb tot el material que ens fa vinclar l'esquena. Dos minuts després ja som a la boca de l'avenc.

L'avenc.

Lliguem a una Alzina, re-instal·lem en: un químic,  un spit i un metre per sota, en una xapa amb un tac d'expansió metàl·lic en estat precari, hom deuria tenir la idea d'endur-se la placa i al voler afluixar el cargol  ho va fer malbé.
A la base del pou és prou evident la continuació de la vertical.

Sortint


Formes.Aquesta vegada l'oxigen estava una mica justet.
Mentre sortíem es va desfermar la tempesta i en pocs minuts ja baixaven cascades d'aigua, la foto és d'els Cortins.i el Montcau a darrera.

 

 

 

Etiquetes:

Afegeix un nou comentari

Aquest comentari no es publicarà automàticament si no que quedarà pendent d'aprovació, el motiu son els robots que publiquen "SPAM"
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Diseny basat en els treballs de Danetsoft / Danang Probo Sayekti / Maksimer