Slide1_950x355 Slide2_950x355 Slide3_950x355 Slide4_950x355

Querant Gran de Paús

En aquesta sortida hi eren: Dolors Boter, Floren Fadrique, Úrsula Garrido,, José Hidalgo, Jaume Julià, Lluïsa Mengual, Josu Riezu, Toni Robert, Jordi Roca, "Víctor" i Jordi Perera

Fitxa de la cavitat    UTM ETR89 x= 336481 - Y= 4653760 - Z= 980

Fitxa tècnica: Nosaltres vam utilitzar tres cordes: 40 -14 -10, Va ser insuficient perquè vam anar nuant les cordes una a continuació de l'altre i vam fer curt. A l'avenc trobem spits i parabolts. És una cavitat molt emprenyadora per la quantitat de pedres que poden caure.

L'excursió
Els que venim de can Fanga ens trobem a la Panadella per esmorzar, en acabar fem cap a Vilanova de Meià, allà ens reunim amb en Floren, la Lluïsa i en Josu s'afegeixen al grup al final de la pista.

El camí és fa molt pesat, hi han molts matolls i sotabosc i és molt complicat poder avançar en línia recta, el  track del dibuix és el que vam fer de tornada, molt més fàcil i directe que el que vam sofrir de pujada.

Vam deixar els cotxes al final de la pista, sota els plataners.
Ja a la cavitatNomés baixar el primer pou, en Floren ja es va abraonar sobre les petites bestioles.


Un grafiti de les primeres exploracions

Ja sortint


Les mesures d'oxigen

Formes
Ossos

Fauna


Afegeix un nou comentari

Aquest comentari no es publicarà automàticament si no que quedarà pendent d'aprovació, el motiu son els robots que publiquen "SPAM"
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Diseny basat en els treballs de Danetsoft / Danang Probo Sayekti / Maksimer