Avenc Pérez

Aquesta vegada hi vam anar: Dolors Boter, Lluïsa Cano, Pere Cantons, Leo Castelló, Sergi Duatis, Úrsula Garrido, , Tere Hernandez, Miquel Nebot, Toni Robert, Antoni Torra, "Víctor" i Jordi Perera

Visita de l'any 2014 de la Montse i en Juli http://espeleobloc.blogspot.com/2014/09/cova-avenc-perez.html

Aprofitant que era festa i teníem poc a celebrar, ens van reunir un grupet de gent per fer un viatge llampec al Conflent a visitar l'avenc Pérez.
Ens vam trobar a l'entrada de Puigcerdà per agrupar-nos i fer la resta de camí junts, per sort no ens vam trobar amb cap retenció de les causades per les protestes que hi havia a França i vam arribar al destí sense problemes.

Buscant la boca de la cova, vam seguir el camí passant de llarg el dipòsit, anàvem seguint les indicacions de qui no sabia on era el forat, i els que sí que ho sabien, estaven enfeinats tot collint rovellons. Quan el camí ja es va fer més costerut, hom va decidir de posar-hi seny, fer recular el ramat, i llavor sí que vam anar-hi de pet. 

Els rovellons van durar poc, al vespre vam parar al cau del "Comando Cerdanya" per dinar, berenar o sopar, i el Toni els va preparar. De fet érem tants a taula i tanta la gana, que va haver de tirar mà de la seva particular provisió hivernal.

Etiquetes:

Afegeix un nou comentari

Aquest comentari no es publicarà automàticament si no que quedarà pendent d'aprovació, el motiu son els robots que publiquen "SPAM"
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Totes les fotografies son de lliure disposició, tot i que agrairíem que esmentéssiu la seva procedència.
Si necessiteu alguna fotografia amb més qualitat, la podeu demanar utilitzant el formulari de "comentaris".

Totes les imatges de mapes que utilitzem, son del web del Servei Cartogràfic i Geològic de Catalunya. 

Modificació del tema "Danland" basat en els treballs de Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspirats per Maksimer