Slide1_950x355 Slide2_950x355 Slide3_950x355 Slide4_950x355

Avenc del Sot del Muronell

Hi vam anar: Dolors Boter, Lluïsa Cano, José Hidalgo, Jaume Julià, Toni Robert, Jordi Sabroso, Rafael Solanas, Antoni Torra, "Víctor" i Jordi Perera.

Fitxa de la cavitat a l'Espeleoíndex

Fitxa tècnica
Nosaltres vam lligar la corda en una alzina i a uns 5 metres vam re-instalar en "natural" en un bloc encastat i res més. Certament, més avall  la corda frega en un parell de punts però res que a nosaltres ens preocupés.
 

Per accedir-hi vam seguir un track que ens van passar uns companys, el que va per més al nord i que passa per l'avenc de la Pala, però per tornar vam anar mes directes per el camí paral·lel a la riera i que no ofereix cap dificultat.

Ens vam quedar parats al trobar moltes pintades, com si fos un joc de pistes, al terra, arbres i roques, fetes molt barroerament amb en esprai de pintura, indicant el camí per anar als avencs de la Pala i del Sot del Muronell, ,Unes pintades totalment fora de lloc, fetes per algú que clarament no te cap mena de respecte pel medi natural, amb l'agreujant  de que es tracta d'un espai protegit.
Una mostra de les pintades

A continuació, provinent de l'arxiu de l'Antoni Torra, un treball de l'Antoni Ferro sobre els avencs Terrosos de Sant Llorenç, presentat al 1er. Congres Català d'espeleologia. 

I a continuació unes imatges de l'excursió


La mesura del  nivell d'oxigen va ser totalment normal.

 

Afegeix un nou comentari

Aquest comentari no es publicarà automàticament si no que quedarà pendent d'aprovació, el motiu son els robots que publiquen "SPAM"
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Totes les fotografies son de lliure disposició, tot i que agrairíem que esmentéssiu la seva procedència.
Si necessiteu alguna fotografia amb més qualitat, la podeu demanar utilitzant el formulari de "comentaris".

Totes les imatges de mapes que utilitzem, son del web del Servei Cartogràfic i Geològic de Catalunya. 

Diseny basat en els treballs de Danetsoft / Danang Probo Sayekti / Maksimer