Slide1_950x355 Slide2_950x355 Slide3_950x355 Slide4_950x355

Graller de Badià

En aquesta sortida vàrem anar-hi: Ricard Alsina, Dolors Boter, Mari Oliveras, Toni Robert, "Vìctor" i Jordi Perera.

Avenc de Badià a l'Espeleoíndex 

Fitxa tècnica:
La cavitat és equipada amb spits, parabolts i plaques, tot en molt bon estat.
Nosaltres veient  la topo, i sense cap més referència que la memòria d'en "Víctor" vam portar prou corda per fer una tirada des de l'exterior fins a sota de tot.
Això va resultar totalment innecessari. El pou d'entrada és més dret del que sembla a la topo, per la primera rampa es pot caminar sense cap problema i quan ens acostem al pou podem muntar una mica de passamà, a partir d'aquí, si que ja ens cal la corda.
Un cop fem la primera vertical, hi ha una placa al sostre, "la blava de la topo", de primer vaig equivocar-me reinstal·lant amb un vuit, ens quedava molt alta i aèria per nosaltres, en Toni la va convertir amb un desviador, també hauriem pogut fer-hi un nus baix.
I ja a sota de tot, hi vàrem trobar una corda amb nusos per superar l'últim graó, però com que teniem corda vam anar a buscar un spit una mica més endavant i vam fer un últim ràpel d'uns tres metres.


El nivell d'oxigen, perfecte.

Bio

Ossos
Vam dinar a l'ombra de les alzines.

Com que en Ricard no te dret a tornar a casa seva amb el seu vehicle fins les 2000, vam anar a fer estona al'avenc de Fontdepou, on en Toni i la Mari van fer-hi una visita.


Etiquetes:

Afegeix un nou comentari

Aquest comentari no es publicarà automàticament si no que quedarà pendent d'aprovació, el motiu son els robots que publiquen "SPAM"
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Totes les fotografies son de lliure disposició, tot i que agrairíem que esmentéssiu la seva procedència.
Si necessiteu alguna fotografia amb més qualitat, la podeu demanar utilitzant el formulari de "comentaris".

Totes les imatges de mapes que utilitzem, son del web del Servei Cartogràfic i Geològic de Catalunya. 

Diseny basat en els treballs de Danetsoft / Danang Probo Sayekti / Maksimer